Jak oceniają nas nasi pacjenci?

90%
poczucie bezpieczeństwa
89%
Efekty mojego zabiegu
97%
Standard obsługi
98%
Atmosfera kliniki
96%
Skorzystam ponownie
95%
Polecam Body Care Clinic

Opinie w sieci

Body Care Clinic
4.8
powered by Facebook
Ana An
Ana An
2019-05-18T13:28:58+0000
Polecam z całego serca !!! Byłam dziś u pani Sandry zrobić brwi . Pełen profesjonalizm ! Bez słów wiedziała o co mi chodzi !!! Brwi idealne !!!❤️👌Dziękuje 😘read more
Michasia Sytniewska
Michasia Sytniewska
2019-02-24T10:51:34+0000
Polecam w 100% ta klinikę! Fantastyczny zespół, profesjonalni specialisci medycyny estetycznej! Zabieg wykonany fachowo ! ❤️❤️ Oby tak dalej !!read more
Angelika Nierlein
Angelika Nierlein
2019-02-20T18:42:34+0000
Gorąco polecam 🙂 Pełen profesjonalizm, fachowe doradztwo w doborze zabiegów, a przy tym miła obsługa i pyszna kawa 😉 ☕️ Zdecydowałam się na usuwanie zmian (pieprzyków), efekt jest bardzo zadowalający. Korzystałam również z innych zabiegów, .in. zamykania naczynek na twarzy i również rezultat zabiegu był jak najbardziej na plus 👍read more
Katarzyna Zioło
Katarzyna Zioło
2018-05-18T17:58:25+0000
Paulina Paliwoda
Paulina Paliwoda
2018-02-19T12:00:36+0000
Absolutnie nie polecam. Duża ilość pieniędzy wyrzucona w błoto, a efektów brak. Otrzymane od BCC dodatkowe zabiegi również nie pomogły. Jeśli ktoś się wybiera, radzę się poważnie zastanowić, ponieważ może okazać się że odzyskanie pieniędzy możliwe jest tylko przez sąd.read more
Dagmara Czepek
Dagmara Czepek
2017-10-23T20:17:36+0000
Monika Cieluch
Monika Cieluch
2017-09-21T05:36:57+0000
Zawsze pełen profesjonalizm podczas zabiegów, miła atmosfera. O co bym nie zapytała to otrzymuję pełną i wyczerpującą odpowiedź. Każdorazowo czuję się w salonie komfortowo i profesjonalnie obsłużona 🙂 Miła atmosfera podczas zabiegu niweluje jego dyskomfort spowodowany rodzajem zabiegu. Z przyjemnością pojawiam się w Body Care Clinic 🙂 Pozdrawiamread more
Tanita MJ
Tanita MJ
2017-07-17T15:20:29+0000
Polecam!
Laura Julia Lempart
Laura Julia Lempart
2017-06-22T16:23:36+0000
Jestem stałą klientka i Panie Kosmetolog stanęły na wysokości zadania pod każdym względem. Profesjonalizm w 100%. Polecam.read more
Hania Gajda
Hania Gajda
2017-03-28T09:24:03+0000
Kosok Aleksandra
Kosok Aleksandra
2017-01-12T22:08:43+0000
Polecam zabiegi medycyny estetycznej w BCC 🙂
Maciej Taichman
Maciej Taichman
2016-11-14T17:25:53+0000
Polecam, jestem bardzo zadowolony z efektu przeprowadzonego zabiegu. Przyjazna i miła atmosfera. Pełny profesjonalizm i kompetencjaread more
Magdalena Dybek
Magdalena Dybek
2016-09-13T12:38:06+0000
Pełny profesjonalizm i kompetencja na każdym szczeblu , przy tym doskonały kontakt i dyskrecja . Każdy zabieg szczegółowo omawiany w pełni swobodnej atmosferze . Polecamread more
Justyna Pyka
Justyna Pyka
2016-08-24T11:55:06+0000
Polecam zabiegi, pełen profesjonalizm i fachowość 😉 a szczególnie Panią Anię Smolińską ! Jestem bardzo zadowolona i będę polecać dalej 😉read more
Iw Lo
Iw Lo
2016-07-26T13:32:16+0000
Świetna klinika. Cudowna atmosfera. Polecam serdecznie
Wiktoria Miga
Wiktoria Miga
2016-06-29T10:25:00+0000
Polecam! Efekty taki jakich oczekiwałam, bardzo profesjonalna konsultacja i obsługa 🙂
Maria Klosik
Maria Klosik
2016-04-14T11:09:57+0000
Polecam drogie Panie, zwłaszcza dla tych, które się boją!! Ja się odważyłam i jestem zadowolona 🙂
Bożena Samko
Bożena Samko
2016-03-16T09:11:51+0000
Klinika na wysokim poziomie. Trafiłam z polecenia i ja również szczerze polecam 🙂
Mateusz Kciuk
Mateusz Kciuk
2016-02-29T17:42:53+0000
Ewa Kimel
Ewa Kimel
2016-02-16T22:10:39+0000
Byłam pierwszy raz na zabiegu w Klinice. Rezultaty będą widoczne za parę miesięcy, aczkolwiek wyjątkowo profesjonalne podejście do pacjenta, kultura, uśmiech i spokój zasługują na uznanie. Wyrazy szacunku dla przemiłej Pani Ani. Bardzo polecam !read more
Natalia Murdzia
Natalia Murdzia
2016-01-28T20:41:16+0000
Jestem bardzo zadowolona, polecam.
Sandra Łukojć
Sandra Łukojć
2016-01-15T10:25:35+0000
Michalina Kloss
Michalina Kloss
2016-01-04T09:57:00+0000
Trafiłam do kliniki bo dostałam świąteczny vaucher 🙂 Jestem bardzo zadowolona z usług i polecam wszystkim. Pozdrawiam cały zespół!read more
Marta Miśkowiak
Marta Miśkowiak
2015-11-10T12:28:17+0000
Uznanie za poziom profesjonalizmu i utrzymaną przy tym swobodną atmosferę 🙂
Anna Kolańska
Anna Kolańska
2015-09-24T15:03:20+0000
Polecam
Milena Mikera
Milena Mikera
2015-06-18T11:15:41+0000
Dobrze, że w Katowiacach mamy dostęp do usług na takim wysokim poziomie! Jestem zadowolona i polecam innym!
Magdalena Czarnecka
Magdalena Czarnecka
2015-05-30T10:54:27+0000
Bardzo miła i profesjonalna obsługa 🙂
Aleksandra Joanna Jackiewicz
Aleksandra Joanna Jackiewicz
2015-05-29T08:28:48+0000
Pani Doktor Mazurek Najlepsza � mega polecam !!!
Kasia Mikoś
Kasia Mikoś
2015-05-22T15:22:28+0000
Jestem bardzo zadowolona! Przez całą jesień robiłam peelingi na twarz i po bliznach ani śladu :))) Do tego przemiła obsługa na każdym szczeblu.read more
Katarzyna Kruszewska-Dudłak
Katarzyna Kruszewska-Dudłak
2015-05-19T17:50:56+0000
Nie polecam! Byłam na zabiegu usunięcia naczynek, z 4 ledwo jedno zostało usunięte. Po dwóch konsultacjach kazano mi się uzbroić w cierpliwość bo podobno miały się zagoić. W końcu z niepokojem udałam się do dermatologa, który stwierdził, że nic mi się nie zagoi gdyż naczynka nie są zwyczajnie pozamykane. Ponownie zrobiłam zabieg – tym razem u dermatologa. Oczywiście zadzwoniłam do BCC w celu złożenia reklamacji zaproszono mnie na rozmowe tylko po to żeby mi przekazać, że w ramach reklamacji mogłam u nich ponownie poddać się zabiegowi. Tłumaczenie, że nie mam już zaufania i drugi raz u nich nie poddam się temu samemu zabiegowi i chciałabym przynajmniej częściowego zwrotu pieniędzy nie odniosły rezultatu. Zważywszy, że zabieg był kosztowny a nieudany liczyłam chociaż na sensowne traktowanie. A zostałam zaproszona na rozmowe, żeby usłyszeć, że moja reklamacja nie zostanie uwzględnionaread more
Małorzata Domarowska
Małorzata Domarowska
2015-05-12T12:40:43+0000
Jestem fanką 😉
Ewa Miec
Ewa Miec
2015-05-04T10:51:28+0000
Doskonałe miejsce!
Weronika Gogolin
Weronika Gogolin
2015-02-27T13:27:18+0000
Dominika Kurzeja
Dominika Kurzeja
2015-02-07T20:40:18+0000
Anna Klika
Anna Klika
2015-02-06T17:28:48+0000
Świetna Pani Doktor! W końcu znalazłam lekarza, który poświęcił mi tyle czasu ile potrzebowałam. Wszystko wiem, niczego się nie bałam przed zabiegiem, a efekt super! 🙂read more
Aga Malaga
Aga Malaga
2015-01-21T11:13:59+0000
Super obsługa i przemiła Pani kosmetolog 🙂 polecam
Dorota Gonet
Dorota Gonet
2014-11-24T10:44:06+0000
Pełen profesjonalizm – i przemiła obsługa:)
Patrycja Kurpik
Patrycja Kurpik
2014-04-29T13:24:30+0000
Next Reviews

Amanda Pieronek
Amanda Pieronek
07:58 19 Apr 19
Wszystko dopięte na ostatni guzik. Począwszy od Pani z recepcji, po sam zabieg, wszystko odbywa sie mega profesjonalnie – czuć i widać że klient jest najważniejszy :))))) Wrócę napewno 🙂
Semi Kati
Semi Kati
16:38 11 Apr 19
Mila obsługa, zabiegi fachowo dopasowane do moich potrzeb. Nie oceniam zabiegów ponieważ nie zakonczylam jeszcze całej serii, natomiast samo miejsce polecam.
Anna Kasprzyk
Anna Kasprzyk
15:27 13 Mar 19
Z obsługi jestem zadowolona, jednak ceny zdecydowanie wyższe niz w innych salonach. Lokalizacja tez swoje robi . Pani doktor bardzo fajna .
Daria Mroz
Daria Mroz
09:51 31 Jan 19
Miejsce godne polecenia. JEstem zadowolona z efektów, a to chyba najważniejsze! 🙂 Profesjonalizm w każdym calu.
Daria Rowecka
Daria Rowecka
07:01 08 Dec 18
Mimo że zarówno recepcjonistyki, kosmetolodzy jak i lekarze są ta mili i fachowi daje tylko trzy gwiazdki z uwagi na dwie kluczowe rzeczy, które sprawiają ze po wykorzystaniu serii zabiegów raczej już nie wrócę do body Care.. Są ta: Brak miejsc parkingowych… zaparkowanie tam jest możliwe tylko w godzinach mocno rannych. Później, zapomnij. Zdarzało się że krazylam 20minut i w efekcie musiałam i tak stanąć bardzo daleko. Ludzie nie mają czasu wyjeżdżać na szybki zabieg godzinę wcześniej żeby nie martwić się spóźnienie przez brak wolnego miejsca Druga rzecz to oczekiwanie na połączenie telefoniczne…. No dramat. .
Następne Opinie

Podziękowania pacjentów BCC